Huurfietsen


   Tarieven 2015

 

 Type Versnelling Rem Prijs p/dag Prijs p/week Overige tarieven
           
Dames/heren fiets nee terug trap €   6,50 €   39,- Op aanvraag
Dames/heren fiets 3 trommel €   7,50 €   45,- Op aanvraag
Dames/heren-fiets 7 trommel €   8,50 €   51,- Op aanvraag
Elektrische fiets   roller brakes € 22,50 € 150,- Op aanvraag
Kinder-fiets ja trommel €   7,50 €   45,- Op aanvraag
Kinderfiets nee terug trap €   6,50 €   39,- Op aanvraag
Kinderzitje        2,00 €   18,00 Op aanvraag 

 

 


De huurfietsen kunnen opgehaald worden va 8:00 's morgens op ma t/m vr , en op za va 9:00. Terugbrengen kan voor 18:00 op werkdagen en vóór 17:00 op zaterdag. 

 


 

Noord-Beveland is een prachtig eiland om te verkennen op de fiets. De kustlijn is grotendeels voorzien van mooie fietspad

en, waar u rustig van de Zeeuwse natuur kunt genieten. Terwijl de zeemeeuwen voor u uit zweven op de thermiek van de zilte zeelucht, kunt u helemaal tot u zelf komen van de schoonheid van de Zeeuwse schorren, de Zeeland brug, de Oosterschelde keering, diverse fietsveerpondjes varen 's zomers langs de Zeeuwse eilanden om de touristen tussen de eilanden te kunnen laten hoppen.

Neeltje Jans waar 's het hele jaar door regelmatig vissers bezig zijn met hun vissersbootjes te traileren. Op het Noordzeestrand wordt bij een goede wind veel ge-kitesurft. Spectaculair om eens naar te kijken. Vanaf de ligplaats Neeltje Jans vertrekt regelmatig een grote kotter waar u zelf uw vis-Skills kunt uitproberen.

Zeehondjes kijken bij Waterland Neeltje Jans of misschien naar het schoonste en mooiste strand van zeeland, het Banjaard strand waar je een heerlijke strandwandeling kan maken, of kan genieten van de mooiste zonsondergangen. Dit is Zeeland op zijn best!

Terwijl het dorpsleven in de Dorpen op het eiland rustig verder verloopt is aan de andere kant van het eiland het Veerse meer te vinden. Voor Water recreatie is hier voorr elk wat wils te vinden. Bij de schotsman is een kabel waterskibaan, waar u (doch met enige ski ervaring) over een schans kunt skiën. Materialen zijn er natuurlijk ook gewoon te huur. Bij de Veersegat dam is een surfschool gevestigd, die (alleen in de zomermaanden) met de juiste materialen u, met een cursus windsurfen, de kneepjes van het vak kunnen bijbrengen.

Niet alleen de kustlijn van Noord beveland is mooi, ook de polderwegen en B wegen zijn er schitterend om op de fiets te verkennen. Regelmatig schiet er een konijntje de weg over of een fazant. U bent één met de natuur op de fiets. In Kats heb je de Zeeuwse Rozentuin. Een prachtige plaats om de mooist opgekweekte rozen in alle diversiteit te zien en te beleven. Hier wordt regelmatig tentoonstellingen en presentaties gehouden van kunstenaars met hun creaties. Kats is een kunst en cultuur dorpje waar vlel kunstenaars hun thuis vinden. Het dorp straalt door de vele kunstzinnige objecten die je er ziet. Hier ontmoet de nostalgie de moderne tijd!

Dit wonderschone eiland ontdekken op de fiets ??

 

binnenkort: zeelandpas aktie

Bij VVV kantoren vindt u de mooiste fietsroutes over Noord-Beveland