Rz installatie

Rz installatie is een veelzijdig bedrijf, met meerdere afdelingen van service, want dat is waar Rz installatie voor staat. Voorop staat het motto: Sterk in Service. 

De installatie, reparatie en elektra afdeling bestaan al vanaf 2007 toen is Rz installatie opgericht in Colijnsplaat. Een eenmanszaak, en niet veel later uitgegroeid tot een Vennootschap onder Firma. Rz installatie groeit al snel uit tot een volwaardig bedrijf.  

Voor cv installaties nieuw of onderhoud, reparatie of advies kunt u telefonisch of via e-mail een afspraak maken met onze installateur. Wij adviseren u jaarlijks de cv ketel na te laten kijken, zo voorkomt u problemen en dure reparaties op de langere termijn. Rz installatie installeert Remeha cv ketels, Nefit, Intergas, en vele andere merken. 

In plaats van een Servicecontract, nemen wij zelf contact met u op om een cv onderhoudsbeurt samen met u in te plannen. Dit doen wij middels een e-mail of telefonisch. U zit nergens aan vast, en zo wordt u niet onnodig op de kosten gejaagd. Wilt u ook graag elk jaar herinnerd worden aan de servicebeurt? Vul dan bovenstaand formulier zo volledig mogelijk in, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Stalling

In 2010 wordt er een extra opslagruimte gebouwd op het, toen nog bijna braakliggende bedrijventerrein van Wissenkerke. De Cruijckelcreke. Hierin wordt een aparte mogelijkheid gecreëerd voor stalling van de voer- of vaartuigen van onze klanten. Een ander gedeelte van de loods wordt ingericht voor het bedrijf Rz installatie zelf, voor het stallen en verwerken van de materialen.

De Winkel

Na enkele jaren succesvol groeien uitbreiden, verhuist Rz installatie in 2015 vanuit het woonhuis naar een bedrijfsruimte met winkelpand aan de Voorstraat 11 in Colijnsplaat, om daar de installatie werkzaamheden verder uit te breiden met een winkel voor was en droogautomaten, koelkasten vriezers, en klein huishoudelijke artikelen zoals magnetrons, koffiezetapparaten, strijkijzers, stofzuigers, tosti-ijzers etc. en informatiebalie.  Een Witgoedwinkel. Al gauw komt er nog een actieve tak bij. Verkoop van huishoudartikelen klein en groot. Een collectie witgoed mét het juiste advies. LED verlichting  diverse soorten en maten. Batterijen grote en kleine. Van knoopcel batterijen tot super D batterijen. Onderdelen voor stofzuigers, wasmachines en drogers, en natuurlijk opladers voor gsm en bekabeling voor tv en audio. Aan de desk is er mogelijkheid voor vragen, afspraken en informatie over een breed gala aan producten.

 

Na een half jaar word ook de werkplaats achter de winkel voorzien van fietsonderdelen, kleine reparaties materialen. Nieuwe Huurfietsen worden aangeschaft, en een volgende stap is genomen.

HIGHLIGHTS

EP Servicepartner.

Sinds 2016 is Rz installatie aangesloten bij Electronic Partner als Inkooplid. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze klanten een nóg breder assortiment aan producten te kunnen bieden, voor goede prijzen. 

bus rz installatie 2

Servicemonteur

0113 - 69 52 71

De monteur repareert uw witgoed aan huis via een telefonische afspraak. Wasmachines, drogers, koelkasten, fornuizen of ovens. Geef ze een tweede kans. Vaak bent u nog veel goedkoper uit dan gelijk voor een nieuw product te gaan.

elke maand wat nieuws...

Maandelijks hebben wij een maandactie waar een product een maand lang in het zonnetje gezet wordt, en zo kunnen onze klanten genieten van extra leuke aanbiedingen.

Service punt van DHL & UPS

Eind December 2017 zijn we DHL parcel shop geworden. Uw DHL pakketten en retouren kunt u vanaf nu eenvoudig bij Rz installatie inleveren aan de balie, en deze worden dan dagelijks opgehaald door de koerier van DHL. Simpel en eenvoudig voor u. Een extra service voor uw gemak.

UPS

Vanaf 2020 is bij het servicepunt van DHL ook het servicepunt van UPS opgestart. Het principe is bijna hetzelfde. De pakketten worden 1x per dag opgehaald en afgeleverd.

Sterk in Service

Rz installatie & Elektro is een installatatiebedrijf voor de particuliere sector. Groot geworden door de persoonlijke aandacht die we kunnen geven. We blijven actief achter de laatste informatie voor u aangaan in deze roerige wereld van de techniek.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 Zaterdag: 09:00-14:00 Zondag's gesloten

Campingaz

In 2015 gaat Rz installatie de samenwerking aan met Oliehandel Dekker. Ook voor gasflessen: Campingaz, Benegas light, Antargas en Dinflessen kunt u nu terecht bij Rz installatie.

Digitale tv

De installateur is gespecialiseerd in digitale televisie, satelliet en audio. Canal Digital en Astra. Regelmatig worden er opleidingen en cursussen voor de monteurs gegeven waar ze bijgeschoold worden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in televisieland.

Techniek Nederland

Rz installatie is aangesloten bij Techniek Nederland. Dit is een Branche organisatie die ervoor zorgt dat het verrichtte installatiewerk volgens de Nederlandse normen gemonteerd wordt.