Partners

Rz installatie is aangesloten bij Electronic Partner als inkoopslid.

Dit betekent voor u de service en de klantvriendelijkheid van een particuliere witgoedzaak, met de prijzen en de ondersteuning van een grote Landelijke organisatie.

Dit betekent: – goede prijzen, – goede producten, – goed advies, – goede nazorg.

________________________________________________________________________________________________________

Onze verlichting, stofzuigerzakken en batterijen worden al vanaf het begin af aan heel netjes verzorgd door Elka Pieterman. Zij zorgen voor het optimaliseren van onze stellingen. Ze houden onze artikelen in de gate en verzorgen met passie en snelheid de gewone en speciale bestellingen.

_________________________________________________________________________________________________________

Tijdens de zomermaanden, als de campings en havens weer volop in bedrijf zijn, is het mogelijk om bij ons gasflessen te ruilen. We hebben de meeste standaard flessen voor u klaarstaan. Dit doen wij in samenwerking met Oliehandel Dekker.

 

 

__________________________________________________________________________________________________________

Het servicepoint. Een heel belangrijke service van Rz installatie. Wij ontvangen en leveren pakketten uit van DHL, DHL express en UPS. In deze tijd een onmisbaar punt geworden. Wij doen dit in hele goede samenwerking met: DHL en UPS.

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn aangesloten bij:

Een branche organisatie die toeziet op kwaliteit en veiligheid. Een organisatie die er voor zorgt dat vakmanschap hoog in het vaandel blijft staan. We leveren en werken volgens de voorwaarden van Techniek Nederland.