Fietsverhuur

fietsverhuur

Lekker fietsen in en om Noord Beveland

Reserveer hier uw fiets, en fiets morgen lekker de natuur in.

De fietsen zijn zeer nette fietsen, goed onderhouden door onze monteur.

Op weekdagen is het vanaf 8:00 ’s morgens al mogelijk om bij ons in de werkplaats de (gereserveerde) huurfietsen op te halen, en op Zaterdag vanaf 09:00.

Terugbrengen kan vóór 18:00 op werk- en Zaterdagen.

Ook reserveren van de fietsen is bij ons mogelijk. Zeker in de maanden Juli – Augustus en September is dit zeker aan te raden, in verband met grote drukte.

Het is mogelijk dat de gereserveerde fietsen even niet voorradig zijn. Geef daarom altijd een telefoonnummer in het reserveringsformulier op, waarop u te bereiken bent, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze elektrische fietsen

… ze zijn van zeer goede kwaliteit. Met een grote actieradius. Probeer ze uit, want we hebben echt maar een selectief assortiment. De elektrische fietsen worden standaard met fietstassen verhuurd. Voor meerdaagse verhuur leveren natuurlijk we de oplader mee, zodat uw rit nog langer en mooier kan zijn. 

De fietsen hebben een naafmotor en reageren direct op kracht. een straffe tegenwind of een helling is hiermee erg makkelijk overwonnen. U kunt makkelijk zonder extra oplaadmomenten de fiets voor een 70 a 80 km met normale ondersteuning gebruiken.

 

Tarieven →  fiets verhuurtarieven

Type Versn. prijs p/dag prijs p/week overige tarieven
         
Dames/herenfiets  3 €   8,50 €    53,- op aanvraag
E-bike 3 € 25,- € 170,- op aanvraag
Kinderfiets   €   8.50 €   53,- op aanvraag
Fietsband reparatiesetje     Borg € 10.-
Fietstas €    2,50 €     2,50 €    2,50
Kinderzitje   –  €   3,- €   19,-  op aanvraag
         

Weekdagen geopend van 9:00 tot 18:00 op Zaterdagmiddag tot 14:00 geopend !!


 

Noord-Beveland is een prachtig eiland om te verkennen op de fiets. (routeplanner fietsbond)

De kustlijn is grotendeels voorzien van mooie fietspaden, waar u rustig van de Zeeuwse natuur kunt genieten. Terwijl de zeemeeuwen voor u uit zweven op de thermiek van de zilte zeelucht, kunt u helemaal tot u zelf komen van de schoonheid van  de Zeeuwse schorren en inlagen,

de Zeeland brug, de Oosterschelde kering, diverse fietsveerpontjes varen ’s zomers langs de Zeeuwse eilanden om de toeristen tussen de eilanden te kunnen laten hoppen.

Kortgene – Wolphaartsdijk

Kamperland – Veere 

Wissenkerke: Dit dorpje met ruim 1100 inwoners is een rustig dorpje, met een lange brede hoofdstraat waar ook het stadhuis van Noord Beveland te vinden is. 

Neeltje Jans waar ’s het hele jaar door bootvissers bezig zijn met vissersbootjes. Er is hier altijd wel wat te zien op de trailerhelling. Vaak worden er visserswedstrijden gehouden, en langs de pieren van Neeltje Jans kan je schitterend langs de kant vissen. 

Vanaf de ligplaats Neeltje Jans vertrekken regelmatig kotters en andere visboten waar u zelf uw vis-Skills kunt uitproberen. Alleen of met een groep. M.S. Neeltje Jans.

Op het Noordzeestrand Bij Neeltje Jans wordt bij een goede wind veel ge-kitesurft. Spectaculair om eens naar te kijken. Natuurlijk heb je op het voormalig werkeiland ook Deltapark Neeltje Jans. Een pretpark voor jong en oud. Hier leer je spelenderwijs wat Zeeland zo uniek maakt! 

Vlak bij Kamperland kom je bij één van de schoonste en mooiste stranden van Nederland, de Banjaard. Een prachtig strand wat eigenlijk met de mensenhand  gemaakt is, maar later door de natuur zelf gevorm is, zoals het nu geworden is. Een strand waar je een heerlijke wandeling kan maken met je voeten door het mulle zand of langs de waterlijn. Ook kan je hier genieten van de mooiste zonsondergangen. Dit is Zeeland op zijn best!

Bij het Veersegatdam aan de kant van Noord Beveland is een surfschool gevestigd, die u (alleen in de zomermaanden) de kneepjes van de surfskills kunnen bijbrengen. 

Aan de andere kant van het Veersegatdam, op het Veerse meer kan je eens proberen om een 1/2 uurtje te Flyboarden.

Op het Banjaardstrand is op diverse tijden aan deze kant van de dam ook mogelijkheid om Kite-Buggy’s  met instructie te huren.  Echt erg leuk om te doen!

Terwijl het dorpsleven in de Dorpen op het eiland rustig verder verloopt is aan de andere zijde van het eiland het Veerse meer te vinden. Voor Water recreatie is hier voor elk wat wils.

Bij de schotsman is een kabel waterskibaan, waar u (doch met enige ski ervaring) over een schans kunt skiën.

Materialen zijn er natuurlijk ook gewoon te huur. 

In het dorp Kamperland vindt u diverse pitoreske winkeltjes waarbij

 de Chocoladewinkel nr 15

van Carola en Marten zeker niet aan uw bezoek voorbij mag laten gaan. De allerlekkerste winkel van Noord Beveland vindt je hier. 

Niet alleen de kustlijn van Noord Beveland is mooi, ook de polderwegen en B wegen zijn er schitterend om op de fiets te verkennen. Regelmatig schiet er een konijntje de weg over of een fazant. Kleine reetjes of vossen en roofvogels. 

U bent één met de natuur op de fiets!

Richting Geersdijk rij je langs een prachtige weg, de Stekeldijk. Op deze dijk rij je onder een prachtig bladertoog van de bomen.

Kortgene. Als je langs het fietspad van het Veerse meer rijdt, dan kom je vanzelf bij Kortgene uit. Kortgene is met ruim 1900 inwoners het enige dorp op Noord Beveland met stadsrechten. Een bruisend dorp, met kleine winkeltjes en restaurantjes. Dit jaar wordt het EEF festival op 23 t/m 25 juni gehouden bij de Vliethoeve aan de Galgendijk in Kortgene. Kijk snel voor tickets, want het festival is en blijft klein van opzet, waardoor het een heel intiem en gezellig festival wordt. 

Elke zaterdag is er in de molen de Korenbloem  mogelijkheid tot bezichtiging en je kan er heerlijke producten kopen. 

In Kats heb je de Zeeuwse Rozentuin. Een prachtige plaats om de mooist opgekweekte rozen in alle diversiteit te zien, te kopen en te beleven. Hier wordt regelmatig tentoonstellingen en presentaties gehouden van kunstenaars met hun creaties. Kats is een kunst en cultuur dorpje waar veel kunstenaars hun thuis vinden. één keer per jaar (meestal eind augustus) is er een kunst route over Noord Beveland dat heet het kunstspoor.  Via gele opvallende vlaggen en uithangborden wordt dan een route uitgestippeld wat je het beste op de fiets kan rijden, langs diverse kunstenaars en ateliers.

Het dorp Kats straalt door de vele kunstzinnige objecten die je er ziet. Hier ontmoet de nostalgie de moderne tijd!

Colijnsplaat. In Colijnsplaat staat de Nehalennia tempel. Nagebouwd vanuit opgravingen uit de Romeinse tijd. Vissers uit de omgeving van Colijnsplaat visten tijdens de sleep regelmatig brokstukken van tempels en beelden uit de Oosterschelde op. Gallery Maritime heeft zelfs een Romeins vaartuig nagebouwd www.coudicaria.nl en bij deze tempel geplaatst. De oudste geschiedenis van Zeeland komt hier tot leven.  Er is een prachtig boek ‘Wat is Nehalennia zonder schip‘, over dit stukje geschiedenis  geschreven door Dimp Nelemans.

Elk jaar in Juli is Peerock festival.  Dit festival mag je niet missen als je van Rock muziek houdt. Nationale bands en aanstormend talent uit Zeeland zetten hier op een gezellige ‘boeren’ feest even de bloemetjes buiten. Kaartjes zijn beperkt te verkrijgen, dus wees er snel bij!

Tegenover Rz installatie zit het Solexmuseum. Hier kan je met een groep leuke dagjes op de solex organiseren. Een route ligt er voor je klaar. Maar als je alleen maar naar deze nostalgische vervoersmiddelen wilt kijken,

Vlissingen

dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wel graag van te voren even bellen met Nico en Els voor de openingstijden.

Als je heerlijk ontspannen wilt verblijven in Colijnsplaat dan zijn er verschillende Rb&b’s in de buurt te vinden. Veel inwoners op het dorp stellen hun woning beschikbaar voor de vele toeristen die Colijnsplaat inmiddels weten te vinden. Tegenover Rz installatie zit ‘biedebureEen prachtig recent verbouwde woning die van alle luxe is voorzien. Midden in de gezelligste en mooiste straat van Colijnsplaat. Als je geen hond hebt, dan is deze woning zeker een aanrader.

In het hoogseizoen vertrekt  dagelijks een Viskotter voor de Zeehondensafari. Erg leuk om te doen, en uit te rusten na een flinke fietstocht over dit  prachtige veelzijdige eiland, Noord Beveland…

Dit wonderschone eiland. Het Eindeloos Eiland ook ontdekken op de fiets? Rond hemelvaartsdag organiseert ZLTO jaarlijks een boerenfietsroute. Verschillende boerderijen en bedrijven openen hun deuren voor het publiek om binnen te kijken. Vaak aangekleed met een kopje koffie of een apperatiefje. Dit is een evenement waar heel veel fietsers op af komen.

Reserveer en huur op tijd bij ons een (elektrische) of gewone fiets, en beleef Noord Beveland zelf.

 R