DHL parcel shop

Pakketdienst dhl

Pijl-2
Pakketje versturen? Doe het groen én met DHL De koeriers van DHL rijden tegenwoordig met elektrisch bestelwagens.
Irma Zwemer

DHL:

Rz installatie is een DHL servicepunt. Als je een online bestelling gedaan hebt, of wat retour moet sturen, dan kan je jouw pakketten bij ons ophalen en afgeven. Zo hoef je niet te wachten op de koerier.

Voor het aanmaken van een pakketlabel kunt u eenvoudig een label aanmaken met de bovenstaande knop.

Ook voor het versturen naar het buitenland in Europa is het mogelijk om via DHL je pakket te versturen. Bovenin vindt je de tarieven. Het is niet mogelijk om naar alle landen te versturen. Mocht jouw land van keuze er niet bij zitten, dan kan je altijd even kijken bij DHL express. 

Als je geen printer in huis hebt, dan kan je dit aangeven in de één na laatste stap bij het aanmaken van je DHL label .

Je betaalt dan heel eenvoudig online de kosten van het aangemaakte label, en je hoeft dan alleen je pakje bij ons af te geven.

De rest gaat vanzelf …DHL

DHL express:

Ook voor het versturen van je pakket naar het buitenland kan je heel goed bij DHL express terecht. DHL express verstuurdt je pakket naar landen over de hele wereld.

Als het land van je keuze niet bij DHL te vinden is, dan kan je altijd nog eens kijken bij DHL express.  De knoppen hierboven leiden je naar de juiste website.

In één oogopslag kan je zien hoeveel het kost om je pakketje aan de andere kant van de wereld te laten bezorgen, en hoe lang het duurt.  

China – Verenigde staten – Congo – Rusland

Voor het aanmaken van een pakketlabel kan je eenvoudig een label aanmaken met de bovenstaande knop

Via Ideal, Visa of Mastercard kan je simpel en veilig online de betaling doen en zonder problemen het pakket afgeven bij het servicepunt van DHL.

De rest gaat vanzelf…DHL Express