De winkel

Winkel

De winkel is gevestigd aan de Voorstraat 11 in Colijnsplaat. Gastvrij ontvangst, voor het maken van afspraken, pakketten afhalen of leveren, maar ook voor klein huishoudelijke artikelen zoals koffiezetapparaten stijkijzers, waterkokers etc.

Is uw wasautomaat kapot of toe aan een nieuwe? We hebben Wasmachines, koelkasten, vriezers in de showroom staan, en we vertellen je er graag alles over. De winkel is ge-opend op weekdagen van 09:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 09:00 tot 14:00. 

Zaterdagmorgen van 09:00 tot 12:00 staat de monteur zelf in de winkel voor vragen en oplossingen.

We hebben wat highlights voor je op een rijtje gezet, zodat je een impressie hebt van de winkel. Online bestellen is bij ons niet mogelijk. Rz installatie is een fysieke winkel, we helpen onze klanten graag persoonlijk.

klein huishoudelijk

De selectie aan klein huishoudelijk wisselt regelmatig. We hebben geen webshop, als het niet in de winkel staat, kunnen wij het natuurlijk wél voor je bestellen. 

Rz installatie is aangesloten bij EP als servicepartner.

Er is een grote keuze aan sfeerverlichting in de winkel. Tl, led, filament, halogeen en capsuline. Met persoonlijke hulp ga je met de juiste verlichting naar huis. Dit jaar zijn onze schappen vernieuwd met de uitgebreide Philips verlichtinglijn waardoor je altijd met dé juiste lamp thuis komt.

.

De winkel is een DHL servicepoint. Al je DHL pakketten kan je makkelijk en overzichtelijk bij ons inleveren en ophalen. Makkelijk voor als je overdag aan het werk bent. Je hoeft niet te wachten tot de koerier bij je langs geweest is, of je hoeft je buren niet te belasten met pakketten. Je bepaalt zelf wanneer je tijd hebt om jouw pakket op te halen of af te geven.

Witgoed

koelkasten en vriezers winkel

Kom voor ons assortiment naar onze showroom.

Elke Zaterdagochtend is de installateur in de winkel aanwezig om je te voorzien van de juiste informatie omtrend jouw nieuwe koelkast of wasautomaat.

0113-695271