Rz installatie


Rz installatie is een veelzijdig bedrijf, met meerdere afdelingen van service, want dat is waar Rz installatie voor staat. De installatie, reparatie en elektra afdeling bestaan al vanaf 2007 en is opgericht in Colijnsplaat. Een eenmanszaak en niet veel later uitgegroeid tot een Vennootschap onder Firma. Rz installatie groeit al snel uit tot een volwaardig bedrijf.  In 2010 wordt er een mooie grote loods gebouwd op het, toen nog bijna braakliggende bedrijventerrein van Wissenkerke. De Cruijckelcreke

Hierin wordt een aparte mogelijkheid gecreëerd voor stalling van de voer- of vaartuigen van onze klanten. Een ander gedeelte van de loods wordt ingericht voor het bedrijf Rz installatie zelf, voor het stallen en verwerken van de materialen.

Na enkele jaren verhuist Rz installatie in 2015 vanuit de West-kerkstraat  naar de Voorstraat 11 in Colijnsplaat, om daar de installatie werkzaamheden aan te vullen met een winkel. Al gauw komt er nog een actieve tak bij. Verkoop van huishoudartikelen klein en groot. Een collectie witgoed mét het juiste advies. LED verlichting en Halogeen in diverse soorten en maten. Batterijen grote en kleine. Van knoopcelbatterijen tot super D batterijen. Onderdelen voor stofzuigers, wasmachines en drogers, en natuurlijk opladers voor gsm en bekabeling voor tv en audio.


Na een half jaar word ook de werkplaats achter de winkel voorzien van fietsonderdelen, kleine reparaties materialen. Nieuwe Huurfietsen worden aangeschaft, en een volgende stap is genomen.

Sinds 2016 is Rz installatie aangesloten bij Electronic Partner als Inkooplid. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze klanten een nóg breder assortiment aan producten te kunnen bieden.

Onze monteur repareert uw witgoed aan huis via een telefonische afspraak.


Voor cv installaties nieuw of onderhoud, reparatie of advies kunt u tevens telefonisch of via e mail een afspraak maken met onze installateur.Rz.installatie@zeelandnet.nl

In 2015 gaan we de samenwerking aan met Oliehandel Dekker. Ook voor gasflessen: Campinggas, Benegas light, Antargas en Dinflessen kunt u hiervoor terecht bij Rz installatie.

Verder zijn wij uiteraard aangesloten bij de erkende organisatiebranche Techniek Nederland. Onze installateur is gespecialiseerd in digitale televisie, satelliet en audio. Rz installatie is dealer van Delta digitale tv en verkopen de Delta digitale startpakketten, natuurlijk met of zonder Ci module, of met een Humax (mini)decoder. We blijven actief achter de laatste informatie voor u aangaan in deze roerige wereld van de techniek.

Eind December 2017 zijn we DHL parcel shop geworden. Uw DHL pakketten  en retouren eenvoudig bij ons inleveren, en deze worden dan dagelijks bij Rz installatie opgehaald door de koerier van DHL. Simpel en eenvoudig…

Een extra service voor uw gemak !!

Rz installatie is een bedrijf wat nog steeds vooruitstreeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *